De Havenaer Home & Lifestyle
 
 
 
Brasserie Kade 10

In de Havenaer, aan de Westkadijk, de oude verbindingsweg tussen Nijkerk en de vroegere Zuiderzee, ligt Brasserie Kade 10. Deze bijzondere ligging en de uitstekende accomodatie maken onze brasserie tot een uitgelezen locatie voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten. Wij bieden ongekende mogelijkheden met onze uitstekende brasserie, banquetzalen, hoogwaardige vergaderaccomodaties tot 60 personen en een grote zaal met het unieke decor van een oud Engels plein en veel parkeerruimte.

Feesten op het Engelse Plein

De karakteristieke geveltjes van de hier gevestigde winkels vormen het unieke decor voor uw evenementen en partijen. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 500 personen en heeft een ruim opgezet podium.

Vergaderen in Nijkerk

In Brasserie Kade 10 heeft u de beschikking over een unieke, multifunctionele, ruimte met alle denkbare faciliteiten! Vergaderzalen en arrangementen Brasserie Kade 10 biedt u hoogwaardige vergaderaccomodaties voor groepen tot 60 personen. De zalen zijn voorzien van airconditioning en (op verzoek) van alle denkbare hulpmiddelen. Er zijn vele mogelijkheden om de ruimtes in te delen naar uw wensen. Naast een perfecte accomodatie bieden wij de mogelijkheid voor verschillende arrangementen. Brasserie Kade 10 heeft een Nederlands georiënteerde keuken en biedt een perfecte ambiance om te genieten van een uitgebreide zakenlunch. Een prospectus met de verschillende mogelijkheden en arrangementen is op aanvraag verkrijgbaar.

Reserveren is gewenst. Voor informatie en boekingen kunt u vrijblijvend contact opnemen.

Alle Winkels


Logo

De Havenaer Home & Lifestyle
Ingang: Ampèrestraat 3
3861 NC Nijkerk

Brasserie Kade 10
Ingang: Westkadijk 10
3861 MB Nijkerk