De Havenaer Home & Lifestyle
 
 
 
Slapen doe je Zo...

Deze slaapspeciaalzaak staat voor kwaliteit en advies op maat. Slapen doe je Zo… is, met 30 jaar ervaring op het gebied van slapen, gespecialiseerd in boxsprings en matrassen. Zo vindt u bij ons de betere merken als Eastborn (Master), Tempur en Pullman. Uitgebreid advies wordt graag gegeven door eigenaren Jacqueline en Paul Kaatee. Het ruime assortiment biedt de mogelijkheid een goed bed naar uw wens samen te stellen. Wij helpen u graag in het maken van de keuze van het voor u meest geschikte en fijne matras.

Het assortiment van Slapen doe je Zo… is zeer uitgebreid. Ruime keuze in boxsprings, matrassen, dekbedden en kussens, maar natuurlijk ook in nachtkastjes, bedframes, bedbodems, ledikanten, kasten en complete slaapkamers. De meubelen zijn verkrijgbaar in prachtige meubelstoffen of in leerdoek, en zelfs in echt leder. Daarnaast vindt u bij ons mooi bedtextiel zoals dekbedovertrekken, kussenslopen, lakens en plaids.

Gedegen advies

Wij adviseren u altijd het matras uitgebreid te testen bij het kiezen van een nieuw bed. Daarvoor  heeft u de mogelijkheid om het uitgebreide Tempur slaapprogramma, het drukverlagende slapen, uitvoerig uit te proberen in onze Tempur Experience Centre. Natuurlijk kunt u ook alle andere bedden in onze showroom rustig uitproberen!

Neem de tijd en laat u goed adviseren voor een bed op maat! Wij adviseren u graag en denken graag met u mee om een voor u zo goed mogelijk slaapcomfort te creëren. Ook wordt alles bij u thuisbezorgd en vakkundig gemonteerd.

Slapen doe je Zo levert voor u: Boxsprings - Bedden - Ledikanten - Matrassen - Bedbodems - Nachtkastjes - Dekbedden - Kussens - Bedtextiel
Slapen doe je Zo werkt met de volgende leveranciers: Eastborn - Master - Tempur - Pullman - Avek - Noflik

Bekijk hier de folder van Pullman!
 

Slapen doe je Zo...:

*vraag naar de voorwaarden

 

Bij slaapspeciaalzaak Slapen doe je Zo…
SALE diverse mooie boxspring combinaties!
geen levertijden, direct leverbaar, maak snel uw keuze….

 

Het zijn Easy Eastborn Dagen!

Tijdens deze dagen maken we je het wel heel makkelijk om voortaan heerlijk te slapen in je eigen Eastborn.
Je hebt al een Eastborn vanaf € 1.250,- !

Voor meer info, neem contact op met Slapen doe je Zo...
info@slapendoejezo.nu
033 - 246 53 16

 

Alle Winkels


Logo

De Havenaer Home & Lifestyle
Ingang: Ampèrestraat 3
3861 NC Nijkerk

Brasserie Kade 10
Ingang: Westkadijk 10
3861 MB Nijkerk