De Havenaer Home & Lifestyle
 
 
 
De Hazelaar kastwanden

Kleding, bed- en badlinnen, boeken en zoveel andere spullen: berg ze maar eens netjes op. Misschien heeft u te weinig kastruimte, of is de beschikbare kastruimte niet praktisch ingedeeld. Graag wilt u de opbergruimte zo dat deze overzichtelijk blijft en het interieur zijn uitstraling behoudt. Dit lukt helaas niet altijd. De oplossing: een specialist, die verstand heeft van mogelijkheden in opbergen en gevoel heeft voor design. De Hazelaar Kastwanden is zo’n specialist. Wij staan voor sublieme oplossingen in opbergen en organiseren. De Hazelaar Kastwanden maakt onder meer kastwanden, schuifwanden, inloopkasten, dressoirs, bureaus en boekenkasten. Elke kast laat zien dat gebruiksgemak en design uitstekend in harmonie samengaan.

De mogelijkheden voor een kastenwand of inloopkast zijn ongekend. De Hazelaar Kastwanden ontwerpt en maakt een kast voor u compleet op maat, ook schuine wanden en hoeken worden optimaal benut. U heeft keuze uit talloze indelingen en een ruim assortiment van accessoires. 

De Hazelaar Kastwanden werkt met de beste materialen en leveranciers: het Hazelaar merk dat kasten volledig op maat maakt, maar ook Noteborn, Novamobili en Bastistella. Een garantie voor jarenlang opbergplezier.

Wie een indruk wil krijgen van de mogelijkheden kan terecht in onze uitgebreide showroom in De Havenaer in Nijkerk. Daar geeft De Hazelaar Kastwanden voorproefjes die laten zien wat het geheim van onze kasten zijn. Het vakmanschap van de timmerman en het creatieve oog van de vormgever… 

De Hazelaar Kastwanden combineert  innovatieve productie met ambachtelijk handwerk. De kasten worden vervaardigd door vaklieden, die gebruik maken van professionele machines. 

Op de website van De Hazelaar kunt u zelfs ook een kast kopen online.

Sinds kort vindt u bij De Hazelaar ook behang van onder andere Piet Hein Eek en Piet Boon.

Alle Winkels


Logo

De Havenaer Home & Lifestyle
Ingang: Ampèrestraat 3
3861 NC Nijkerk

Brasserie Kade 10
Ingang: Westkadijk 10
3861 MB Nijkerk