De Havenaer Home & Lifestyle
 
 
 
Parketmeester Nijkerk

De deskundigheid en het ambachtelijk vakmanschap van Parketmeester Nijkerk zijn een begrip in de regio. Onze vloeren worden gelegd door een eigen team van bekwame parketteurs. Middels Parketmeester opleidingen en trainingen worden zij op de hoogte gehouden van de nieuwste technische ontwikkelingen in de markt. 

Van standaard vloer tot individuele oplossing

De vloer vormt het hoofdbestanddeel van het interieur. Het is letterlijk de basis van elke ruimte. Daarom besteedt u veel tijd, geld en moeite aan het kiezen van een nieuwe vloer. Wij zijn u daar graag bij van dienst. Uiteraard bieden wij een uitgebreid assortiment, met uitsluitend producten van gerenommeerde merken. Van probleemloze vloerdelen tot totaal woonconcept Wilt u meer dan alleen een vloer uitkiezen? Dan bent u bij Parketmeester Nijkerk aan het juiste adres.

Samen verwezenlijken wij uw dromen. Wat dacht u van een vloer met uw eigen patroon? Of denkt u aan bijzondere motieven of een speciale afwerking? Wij zijn specialist in probleemloze planken vloeren, en weet u precies te vertellen waar u op moet letten bij het kiezen van een vloer die bij uw situatie past. Die keuze is minder eenvoudig dan het misschien lijkt. De eigenschappen van een planken vloer wordt immers bepaald door vele factoren: de houtsoort, de sortering, de wijze van drogen, het vochtpercentage van het hout, de ondervloer, de manier van leggen en de uiteindelijke afwerking.

Maar het belangrijkste argument blijft natuurlijk het esthetische: wat vindt u het mooist? En wat dat betreft is het zeker dat u in onze uitgebreide sortering een planken vloer vindt die u bevalt. De mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd!

Alle Winkels


Logo

De Havenaer Home & Lifestyle
Ingang: Ampèrestraat 3
3861 NC Nijkerk

Brasserie Kade 10
Ingang: Westkadijk 10
3861 MB Nijkerk